Nooit meer een boete met Bieb! Ontvang push notificaties wanneer uw geleende materiaal dreigt te vervallen. Zie meteen welk materiaal terug moet of welk je nog kan verlengen.

Zoeken in de catalogus van uw bibliotheken was nog nooit zo makkelijk! Zoek en bekijk of het materiaal aanwezig is. Met Bieb gaat u nooit meer voor niets naar de bibliotheek.

Zoeken

  • Zoek in de catalogus van uw bieb
  • Check of materiaal aanwezig is
  • Zie wanneer uitgeleend materiaal vervalt
  • Bekijk plaatsing binnen bibliotheek heeft

Lenergegevens

  • Zie direct wel materiaal u bezit
  • Push notificatie wanneer geleend materiaal vervalt
  • Een melding als u het materiaal niet meer kunt verlengen. (experimenteel)
  • Gebruik meerdere bibliotheeklidmaatschappen

iBlogger

"Het is idee is super, nooit meer een boete betalen voor je boeken uit de bibliotheek. Deze App stuurt je automatisch een push berichtje als de uitleenperiode bijna is verstreken. Ideaal!" - Review (met video)

iPhoneClub

"Gisteren is de nieuwe Nederlandse iPhone-app ‘Bieb’ in de App Store verschenen. Met Bieb kun je op je iPhone allerlei handelingen uitvoeren waarvoor je normaal gesproken naar de bibliotheek zou moeten. Zo is het mogelijk om in de catalogus van je eigen bibliotheek te zoeken naar boeken, CD’s en DVD’s en allerlei bijbehorende informatie, zoals het ISBN-nummer, plaatsing en de uitgever op te vragen." - Review

Edwin Mijnsbergen (oprichter Bibliotheek 2.0)

"Het mag geen verrassing heten dat ik nu al enthousiast ben over deze app. Ik mekker vaak over het geringe aanbod van mobiele toepassingen voor bibliotheken. Als er dan aan gewerkt wordt, kan ik alleen maar juichen. Dat het initiatief dan wordt genomen door iemand als Hans maakt het alleen nog maar mooier. De achtergrond van het project ken ik niet, maar ik krijg niet de indruk dat het een opdracht vanuit de sector zelf is." - Review (van de beta)

Erwin Robbertz (bibliotheek medewerker)

"Vanmorgen uitgebreid getest voor mijn eigen Bibliotheek Haarlem e.o. Het is ongelooflijk maar het werkt uitstekend, zelfs details als onze plaatsing en bijzonderheden als niet beschikbaar, gereserveerd e.d. worden goed in beeld gebracht. Bedankt daarvoor. Ik ga hem bij mijn collega's vandaag nog introduceren."